luni, 23 aprilie 2012

Rochii de ocazie in tendinte pentru anul 2012!

Pentru ca sezonul estival se apropie ai nevoie de rochii de ocazie dintre cele mai speciale pentru evenimentele speciale sau pentru nuntile care te astepta vara asta!
Tendintele acestui an pentru toate rochiile de ocazie sau rochii de seara se legaa de culori vii si combinatii de culori vibrante, alaturi de aplicatii pretioase si imprimeuri delicate in nuante pale.

Doamnele si domnisoarele mai indraznete renunta anul acesta la rochiile lungi, de gala potrivite mai degraba doamnelor de peste 40 de ani, si imbraca rochite scurte, sexy din materiale lejere, vaporoase dar si corsetate in stilul unic frantuzesc!

Podiumurile de moda ale Europei a gazduit pentru acest inceput de sezon o colectie impresionanta de rochii de ocazie unde atractia principala a fost culoarea albastru si rosu, coafurile extravagante si mai ales blondul a predominat!
Deci daca esti blonda si imbraci o rochie in tendinte te incadrezi perfect standardelor modei europene!

Culorile pastelate sunt si ele atractia verii mai ales pentru domnisoarele de pana in 25 de ani! Aceste culori nu reprezinta doar spiritul tanar si rebel insa exprima si o parte de feminitate specifica varstei!
Daca te decizi sa porti o rochie lunga, mulata pe corp in culori pastelate cum ar fi bleu, roz pal sau crem inseamna ca te incadrezi perfect tipologiei descrise de noi.

Toate aceste rochii si rochite pentru evenimente deosebite le gasesti in magazinul www.rochiimirese.eu la preturi avantajoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu