vineri, 7 august 2009

Rochii pentru ocazii speciale !!!






Afla care sunt tendintele in ceea ce priveste tinutele de seara, descopera si admira cele mai frumoase creatii coborate direct din lumea designerilor si inspira-te pentru momentele cand vei fi in cautarea rochii perfecte.
METALIZAT
Stralucirea nuantelor de argintiu si auriu sunt principala tendinta a acestui an. Indiferent de forma si modelul rochiei, trebuie sa stralucesti.
NUDE
Rochiile nude, tendinta este descrisa de materiale vaporoase precum sifonul, matasea, voalul si de nuante cat mai apropiate de culoarea naturala a pielii: bej, crem, ivoire, gri deschis, lavanda, trandafiriu.
DANTELA
Dantela a renascut in ultimele sezoane, devenind cel mai folosit material pentru evidentierea unei creatii.
FOLK
Inspira-te din folclorul tarilor cu o cultura plina de culoare, de la djellaba din Maroc, la costumul traditional rusesc sau la kimonourile japoneze aceste rochii demonstreaza ca fantezia designerilor este nelimitata. Astfel de costume traditionale devin cea mai originala si mai interesanta tendinta a tinutelor de seara.
CURCUBEU
Vara aceasta designerii celebreaza culorile, celebreaza prospetimea, tineretea, natura si construiesc tinute ce uimesc prin nuante desprinse parca dintr-un curcubeu.
LADY IN RED
Nu a existat vreun designer care sa nu aduca pe podium cel putin o rochie rosie. Si nici nu va exista vreodata un sezon cand rochia rosie sa dispara.
Vara aceasta rochia rosie trebuie sa fie foarte simpla, sa nu prezinte multe decoratiuni care sa o incarce.
JAZZ
Nascuti in epoca jazz-ului, franjurii revin in acest sezon cu o forta extraordinara, descriind tinute ce amesteca retro din jazz cu modernismul rock'n'roll-ului. Astfel de rochite sunt excelente pentru nonconformiste, fiind in acelasi timp comode dar si elegante.
CU TRENA
Foarte scurte in fata, rochiile de acest gen compenseaza nuditatea picioarelor cu trene lungi si maiestuoase.

Un comentariu: